English version


Disclaimer

Acest Registru isi propune sa contribuie la procesul de transparentizare a relaţiilor institutiilor publice cu reprezentanţii grupurilor de interese. Inscrierea in acest Registru, realizata in mod voluntar, nu constituie, in nici un caz, o forma de recunoastere, de aprobare, sau de acreditare a organizatiilor inscrise de catre Asociatia Registrul Roman de Lobby.

Informatiile cuprinse in Registrul reprezentantilor grupurilor de interese din Romania sunt furnizate de organizatiile inscrise, pe propria lor raspundere. Asociatia Registrul Roman de Lobby declina orice responsabilitate legata de continutul acestor informatii, in special in ceea ce priveste exactitatea lor. Asociatia Registrul Roman de Lobby isi rezerva dreptul de a radia din Registru acele organizatii ale caror valori, obiective, si/sau actiuni ar intra în contradictie cu principiile enuntate in codul de etica sau care contravin legilor nationale.

Registrul contine linkuri catre site-uri externe asupra carora Asociatia Registrul Roman de Lobby nu detine niciun control si, prin urmare, isi declina orice responsabilitate legata de acestea. Furnizarea acestor linkuri nu reprezintă o aprobare sau o garantie din partea Asociatiei Registrul Roman de Lobby cu privire la vreunul dintre aspectele urmatoare: organizaţia (persoana fizica sau juridica) desemnata sa administreze sau sa furnizeze continutul unuia dintre site-urile repertoriate, serviciile promovate de acestea sau activitatile declarate, continutul sau opiniile prezentate pe site-urile respective.

 
Va invitam sa participati la transparentizarea proceselor de luare a deciziilor in Romania: Daca doriti sa deveniti membri ai Asociatiei Registrul Roman de Lobby, accesati aceasta pagina. Daca doriti sa trimiteti sugestii si propuneri de imbunatatire a transaprentei proceselor de luare a deciziilor, folositi adresa: propuneri [at] registruldelobby.ro

 


Registrul de Transparenta
din Romania