English version


Cum sa deveniti membru

Poate fi membru ARRL, persoana fizica sau juridica (societati comerciale, institutii, organizatii, asociatii, fundatii) care isi desfasoara activitatea in domeniul de interes al Asociatiei. Categoriile de membri sunt:

  1. membrii cu drepturi depline
  2. membrii sustinatori
  3. membrii de onoare

Pentru a deveni membru al asociatiei este nevoie de:

Cererile de adeziune se supun votului Adunarii Generale a Asociatiei.

Membri sustinatori vor fi admisi in aceleasi conditii ca si membri cu drepturi depline, dar nu platesc cotizatia, nu participa la luarea deciziilor, nu pot candida, nu pot fi alesi in functii de decizie si nu pot reprezenta asociatia.

Membri de onoare sunt persoanele fizice care au realizari profesionale si stiintifice marcante in domeniul lobby-ului sau in alte domenii legate de acesta si care au sprijinit ori sprijina Asociatia in realizarea scopului acesteia sau au contribuit ori contribuie in mod substantial la dezvoltarea si creşterea reprezentativitatii Asociatiei in viata sociala romaneasca sau internatională. Ei sunt admisi la propunerea Presedintelui Asociatiei si cu aprobarea Adunarii Generale. 

 
Va invitam sa participati la transparentizarea proceselor de luare a deciziilor in Romania: Daca doriti sa deveniti membri ai Asociatiei Registrul Roman de Lobby, accesati aceasta pagina. Daca doriti sa trimiteti sugestii si propuneri de imbunatatire a transaprentei proceselor de luare a deciziilor, folositi adresa: propuneri [at] registruldelobby.ro

 


Registrul de Transparenta
din Romania